To xantres.store είναι ηλεκτρονικό κατάστημα που προσφέρει προς πώληση χάντρες, κορδώνια και αλυσίδες. Δικαιοπάροχος της εν λόγω Ιστοσελίδας είναι η εταιρία με την επωνυμία «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ», με έδρα την  Ελ. Βενιζέλου 177 Γάζι, Ηράκλειο Κρήτης, με ΑΦΜ: 78400542, ΔΟΥ: Ηρακλείου, (στο εξής θα αναφέρετε και ως «xantres.store», «εμείς», «εμάς», «μας»). Οι κάτωθι όροι και προϋποθέσεις θα εφαρμόζονται για την χρήση του δικτυακού τόπου της Εταιρείας, ο οποίος βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.xantres.store.

Το www.xantres.store είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα του καταστήματος xantres.store με σκοπό την ενημέρωσης και πώληση των προϊόντων των εταιριών που συνεργάζεται ή εκπροσωπεί στην Ελλάδα. Σε κάθε περίπτωση ο επισκέπτης/χρήστης του www.xantres.store πρέπει να συμμορφώνεται με τους παρακάτω όρους χρήσης του ιστοτόπου και του περιεχομένου του. Επίσης, πρέπει να γνωρίζει τα δικαιώματα, που αναγράφονται παρακάτω, σε θέματα επιστροφής, αντικατάσταση, και ακύρωσης της παραγγελίας, διότι αναδρομική απαίτηση δικαιωμάτων λόγο άγνοιας δεν γίνεται αποδεκτή μετά το πέρας τον χρονικών ορίων που ορίζονται παρακάτω. Για τους παραπάνω λόγους παρακαλούμε να διαβάζεται προσεχτικά του όρους που ακολουθούν.

 

 • Διαθεσιμότητα Προιόντων

Για όλα τα προϊόντα που περιέχονται στους καταλόγους στο “xantres.store” μπορείτε να διαπιστώσετε πριν κάνετε την παραγγελία σας ποιά από τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα στις αποθήκες μας άμεσα παραδοτέα και ποιά προϊόντα δεν είναι μεν άμεσα διαθέσιμα αλλά περιμένουμε να τα παραλάβουμε από τους προμηθευτές μας. Στην περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο μέσα στα επιθυμητά σας χρονικά όρια, έχετε τη δυνατότητα εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δεν σας ικανοποιεί, να ζητήσετε την ανάκληση παραγγελίας του εν λόγω προϊόντος.

 • Ανωτέρα βία

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail ή/και τηλεφωνικά προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε υπό αυτές τις συνθήκες την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

 • Εργάσιμες ημέρες & ώρες

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι σε λειτουργία 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Η διεκπεραίωση των παραγγελιών γίνοντε απο Δευτέρα ως Παρασκεύη απο τις 09:00 ως τις 17:00

 • Δικαίωμα υπαναχώρησης

Σύμφωνα με το νόμο περί προστασίας καταναλωτή (Ν.2551/1994 όπως τροποποιήθηκε από την Κ.Υ.Α. Ζ1-891/2013) έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν εντός δέκα (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Η επιστροφή προϊόντος γίνεται δεκτή μόνο και εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, δεν είναι λερωμένο ή αλλοιωμένο, ή βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής του. Σε κάθε περίπτωση, τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη.

 • Δικαίωμα αλλαγής λόγο λάθος μεγέθους

Σε περίπτωση που το προϊόν που έχετε παραγγείλει δεν είναι σωστό το μέγεθος και οφείλεται σε δική μας υπαιτιότητα οι “xantres.store” σας κάνουμε την αλλαγή ΔΩΡΕΑΝ,σε περίπτωση που οφείλεται σε δικό σας λάθος επιβαρύνεστε τα έξοδα αποστολής. Σε κάθε περίπτωση αυτό ισχύει μόνο εαν το προϊόν δεν είναι λερωμένο ή αλλοιωμένο, ή βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής του και υπάρχει απόθεμα στην αποθήκη μας – εάν το προϊόν έχει εξαντληθεί έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε κάποιο άλλο μοντέλο απο τα διαθέσιμα προϊόντα μας.

 • Προσωπικά δεδομένα & Ασφάλεια

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο “xantres.store” χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτή, με σκοπό την προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης, επίσης δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.
Οι “xantrodimiourgies ” ενεργεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Τα προσωπικά σας στοιχεία τηρούνται με ασφάλεια για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος ως μέλος του ηλεκτρονικού καταστήματος “xantres.store”
και διαγράφονται εφόσον ζητηθεί από εσάς.

 • Υποχρεώσεις & Δικαιώματα του Πελάτη
 1. Ο πελάτης δεν υποχρεούται να εγγραφεί ως μέλος στο ηλεκτρονικό κατάστημα “xantres.store” (αγορές ως επισκέπτης) στην περίπτωση αυτή δεν έχετε το δικαίωμα να συλλέξετε τους πόντους ανταμοιβής που αναφέρονται στο εκάστοτε προϊόν, η λειτουργία αυτή ισχύει μόνο για μέλη της σελίδας μας www.xantres.store, εφόσον επιλέξετε να εγγραφείτε (εγγραφή μέλους) στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υποχρεούστε να συμπληρώσεται με ακρίβεια τα στοιχεία που απαιτούνται από τη σχετική φόρμα, προκειμένου να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τις αγορές που επιθυμείτε.
 2. Ο πελάτης υποχρεούται όπως υποδείξει μία διεύθυνση (κατοικίας ή εργασίας) για την παράδοση της παραγγελίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε εργάσιμες ημέρες και ώρες. Σε περίπτωση που η διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας δηλωθεί λάθος η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά τον πελάτη.
 3. Ο πελάτης απαγορεύεται να μεταπωλεί τα προϊόντα που αγοράζει. Κάθε πώληση προϊόντος προορίζεται για την αποκλειστική χρήση του πελάτη ή για την αποκλειστική χρήση του προσώπου στο όνομα του οποίου γίνεται η παράδοση. Στην τελευταία περίπτωση ο πελάτης εγγυάται για την αποδοχή των όρων της παρούσης από τον τελικό χρήστη του προϊόντος.
 4. Ο πελάτης αναγνωρίζει ότι η απόδοση των χρωμάτων μπορεί να έχει απόκλιση από την πραγματικότητα σε επίπεδα αποχρώσεων και τόνων,
  καθώς αποδίδονται από ηλεκτρονικά μηχανήματα, οι ρυθμίσεις των οποίων επηρεάζονται από πολλές παραμέτρους και ορίζονται από τις
  δυνατότητες του κάθε μηχανήματος αλλά και τον εκάστοτε χρήστη.
 5. Ο πελάτης έχει το δικαίωμα αλλαγής προϊόντων ισόποσης αξίας, εφόσον αυτά δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ή μεταποιηθεί, εντός 14 ημερολογιακών
  ημερών από την παραλαβή τους, αναλαμβάνοντας τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή των προϊόντων στην εταιρία και ενημερώνοντας αυτήν
  για τα νέα προϊόντα που επιθυμεί, εφόσον αυτά είναι διαθέσιμα.
 • Διαθεσιμότητα προϊόντων

Το “xantres.store ” φροντίζει τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.xantres.store
να είναι διαθέσιμα.

 • Χρόνος παράδοσης εμπορευμάτων

Η διεκπεραίωση των παραγγελιών και η παράδοση αυτών ολοκληρώνεται εντός 7 περίπου εργάσιμων ημερών από την παραγγελία.
Εξαιρούνται τα προϊόντα απαιτούν προπαραγγελία, για τον χρόνο παράδωσης ενημερώνεστε μέσο mail.

 • Περιορισμός & Ανάληψη ευθυνών

Tο “xantres.store” δεν ευθύνεται έναντι των πελατών / χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την μη εκτέλεση της παραγγελίας τους. Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας.
Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν υποστεί φθορά ή καταστροφή κατά την μεταφορά του, η εταιρία αναλαμβάνει την αντικατάστασή του.
Σε περιπτώσεις αλλαγών και επιστροφών, η εταιρία ανταποκρίνεται εντός 21 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή των προϊόντων.

 • Συσκευασία

Tο “xantrodimiourgies ”  αναλαμβάνει τη συσκευασία της παραγγελίας σας χωρίς καμία πρόσθετη δική σας επιβάρυνση.

 • Πολιτική τιμών

Ο πελάτης καταβάλλει πάντοτε το τίμημα το οποίο αναγράφεται στους τιμοκαταλόγους κατά το χρόνο της παραγγελίας.
Οι τιμές που αναγράφονται σε κάθε προϊόν αφορούν σε τελικές τιμές με Φ.Π.Α.

 • Λοιποί Όροι

To “xantres.store” διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί, προσθέτει, μεταβάλλει το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου www.xantres.store καθώς και να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών, αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους καταναλωτές για οποιαδήποτε αλλαγή.

Η εταιρία διασφαλίζει την ορθότητα του ηλεκτρονικού χειρισμού μέχρι την ανάθεση της παραγγελίας με τεχνικά μέσα που παρακολουθούν όλα τα στάδια εισαγωγής δεδομένων, εντοπίζουν τυχόν σφάλματα στον ηλεκτρονικό χειρισμό και ενημερώνουν με αυτόματα μηνύματα για τη διόρθωσή τους.

Η εταιρία διατηρεί αρχείο όλων των παραγγελιών για ένα (1) ημερολογιακό έτος (365 ημέρες) .